Una pàgina més

One more site

Avui:

 

I més

@CanalRepublica


Ajuda a nenes i dones de Nepal
Donacions a través de GoFundMe
Donacions a través de MiGranoDeArena
Dona a be artsy a través de Teaming

Titular notícies

Una entrevista que vaig fer, per 3xl.net-Televisió de Catalunya (web), a Xavier Sala i Martín

Dijous 11 Febrer 2010


Publicada a la web de la Universitat de Columbia, de Nova York (Xavier Sala ja l'havia publicat prèviament a la seva web). Amb motiu de la publicació del seu llibre "Economia para no economistas i no liberales" (títol aproximat, no el recordo exactament, tot i que el tinc per les estanteries, i que no he llegit); més o menys va ser cap al anys 2001-2003, no recordo molt bé ara mateix però podria concretar ;) . Una experience interessant i estimulant en el seu moment (ara m'ho prendria d'una altra manera, li preguntaria per la taxa Tobin, per exemple).
Aquest és l'enllaç...

Més, sobre...: Xavier Sala , taxa Tobin
Últimes Notícies