Una pàgina més

One more site

Avui:

 

I més

@CanalRepublica


Ajuda a nenes i dones de Nepal
Donacions a través de GoFundMe
Donacions a través de MiGranoDeArena
Dona a be artsy a través de Teaming

Titular notícies

Bunyols de cervell de xai

Dilluns 5 Agost 2013


Proliferen les webs de receptes i gastronomia. Doncs m'apunto... Amb una recepta que ningú em va ensenyar, que vaig veure fer a la meva mare moltes ocasions quan era petit, i el resultat de la qual m'agradava molt.

Un bon dia, dècades desprès, vaig veure uns cervellets de xai a un “destacat” supermercat de Barcelona. I em vaig dir... vinga! Més tard els vaig comprar a mercat, a les parades de menuts.

Cal bullir primer els cervells (un o dos, a elecció, per una ració de bunyols per dues persones), amb sal, uns 10 minuts. Mentrestant preparem en un plat una pasta més aviat líquida amb aigua, farina de blat i sal. Podem canviar l'aigua per llet, a elecció. Podem afegir un ou. La recepta “original” és amb aigua, i sense ou. Podem afegir pebre. No sé sí és un primer o un segon, un acompanyament o un plat únic. A escollir!

Un cop bullits els cervells, els aixafem amb una forquilla dins del plat amb la pasta de farina i aigua.

Preparem una paella amb oli, l'escalfem, i quan és calent, anem tirant petites porcions, amb una cullera, de la pasta amb el cervell trossejat, fins que les porcions -bunyols- van quedant cuites.

Últimes Notícies