Una pàgina més

One more site

Avui:

 

I més

@CanalRepublica


Ajuda a nenes i dones de Nepal
Donacions a través de GoFundMe
Donacions a través de MiGranoDeArena
Dona a be artsy a través de Teaming

Titular notícies

La televisió informa

Dimarts 18 Octubre 2016


La televisió informa
L’Anna se sent estranya aquest matí. No recorda a quina hora s’ha llevat, ni què ha fet fins aquell moment, però ara es troba al mig del menjador, amb una tassa de cafè a les mans, encara fumejant. La persiana està tancada, protegint l’àtic de la llum exterior.

Gira el cap per mirar el rellotge de paret: dos quarts de deu. El pèndol sembla dormir, perquè no es mou, igual que la busca dels segons. Es deu haver parat...

Fa un glop de cafè, però no té cap gust; ni tan sols el gust insípid de l’aigua. Deixa la tassa a la pica, amb els ulls entretancats per culpa d’una estranya claror blanca que entra per la finestreta de la cuina.

De tornada al menjador, obre la persiana, que cobreix un gran finestral que va de paret a paret. El que veu la deixa sense alè: un gegantí i aterridor no-res: ni cases, ni gent , ni soroll, ni carrers, ni cel, ni terra, ni dalt ni baix. Només una resplendent llum clara i brillant, gairebé encegadora.

L’Anna pensa que potser segueix dormint, així que es deixa emportar per aquell somni singular, i engega la tele. Un butlletí especial de noticies anuncia la terrible explosió de gas i posterior ensorrament d’un edifici de cinc plantes al bell mig de la ciutat, just a dos quarts de deu.

I amb un calfred que l’esgarrifa de cap a peus, reconeix sense cap mena de dubte aquelles runes fumejants.
Dolors Simó

Més, sobre...: dolors simó
Últimes Notícies