Categories
Contacte, i més per saber

Contacte / Detalls

Ens expliquem: no es tracta d’una subhasta. No s’estableix un preu. Ni preu de sortida. La primera oferta que sigui acceptable, raonable, (com dèiem us podeu portar alguna sorpresa : ), serà definitiva.

Un cop acceptada, la persona compradora podrà pagar i retirar l’obra abans de la finalització de l’exposició.

Les persones compradores podran fer l’adquisició in situ, o si es prefereix, fer una transferència bancària i pot ser enviada de forma protegida, en tub rígid o de manera plana, si no és gran, per UPS (s’haurà d’aportar nom i adreça, també telèfon i correu electrònic (per ús de l’empresa de transport, i per de disposar d’un número de seguiment de l’enviament). S’afegiran al cost, les despeses d’enviament, segur i protegit, però d’un import molt raonable.

En principi s’adquireixen sense marc. Algunes obres tenen Certificat de compra en subhasta. S’adjuntarà. En altres casos, qualsevol informació que acrediti l’obra, la seva procedència, etc, també serà adjuntada, si la persona que adquireix una obra ho sol·licita.

Formes de contacte:

correu electrònic a admin@sylvaner.cat, o missatge whatsapp o telegram, número 648 51 35 91

Atendrà Josep

Els pagaments /donacions podran ser per transferència bancària a c/c del banc ING…. O in situ, és clar.

Les persones que vulguin desgravar de l’IRPF l’import de la part aportada a l’Associació be artsy, que aportarà a Hisenda, per desgravar en l’IRPF, la donació, pel procediment corresponent que l’associació ja tramita. Per necessitats burocràtiques, hauran d’aportar: Nom complet, adreça, DNI (i millor telèfon i correu electrònic).

Hi ha en l’exposició obres (obra gràfica original: litografies, gravats, pòsters d’edició limitada i acreditats) de:

Miquel Barceló, Joan Hernández Pijoan, Perico Pastor, Joan Miró, Maria Girona, Albert Ràfols Casamada, Lola Anglada, Pablo Picasso, Montserrat Gudiol, Antoni Tàpies, Eduardo Arranz-Bravo, Josep Guinovart, J-J. Tharrats, Josep Subirachs, Keith Haring, Marc Rothko, Paul Klee, entre altres artistes.

Algunes de les obres tenen Certificat de compra en subhasta, informació addicional… En parlem! Gràcies!

John Berger La Virreina

Parafrasejant John Berger, gran escriptor de ficció, assagista i crític d’art, activista, i ell mateix, artista plàstic en ocasions:
‘Importa nom, etiquetes, valor… què importa de veritat? Importa la relació d’emoció i de raó que s’estableix entre l’espectador d’una obra d’art i l’artista, a través de l’obra, sobretot – i també el context i el moment.’ Recomanem, al respecte, el breu i magnífic assaig: ‘Algunos pasos hacia una teoria de lo visible’, de John Berger.

BERGER, John-Algunos Pasos Hacia Una Pequeña Teoría Sobre Lo Visible

En parlem!