Categories
Inici

ART – Exposició d’obra gràfica original, i pòsters d’edició limitada

ART – Exposició d’obra gràfica original, d’obra original, i pòsters d’edició limitada.
Bona part serà a benefici de l’Associació declarada d’Utilitat Pública be artsy

Bona part de la recaptació serà a benefici de l’Associació declarada d’Utilitat Pública be artsy (*).

Del 10 de gener al 5 de febrer 2024. A la Qperativa, Plaça Gran, 23, Ripoll (Girona). De dilluns a divendres, de 9h a 21h. Dissabtes, de 9h a 22h. Diumenge tancat.

Nota posterior, que s’anirà actualitzant. VENUTS: Pòster limitat i puntual de l’obra ‘The poet’s walking’ (editat del Polígrafa) de l’artista Josep Guinovart (36 €, donació íntegra a be artsy.) I pòster similar pel que fa a l’edició, d’Albert Ràfols-Casamada (30€, id.). Es disposa d’obres dels artistes esmentats, de mols altres. I no només pòsters limitats i acreditats. També obra gràfica original amb certificat de compra en subhasta.

És una part d’un mini col·lecció. Surten sense preu. Es consideraran totes i cadascuna de les ofertes que els donants que vulguin adquirir, facin per una obra (us podeu sorprendre). Sylvaner considerarà quin import és acceptable, i la part de cada adquisició que serà donada a l’associació. Donem atenció personalitzada, i ampliem informació a qui ho demani.

La part de l’import donada a l’Associació, per l’adquisició d’una obra, serà feta en nom de la persona que l’adquireix, i podrà desgravar la donació, del seu l’IRPF (veure pàgina de detalls/contacte).

(*) beartsy.org, associació sense ànim de lucre, co-fundada per la ripollesa (de Campdevànol) Clara G. O., que és l‘actual presidenta i coordinadora de projectes, està inscrita al registre d’ONG pel Desenvolupament, és entitat d’Utilitat Pública; tot i ser una associació petita, però que treballa des del 2017, la seva metodologia ha rebut el reconeixement de les autoritats corresponents de Nepal, on treballa, especialment a la zona, rural, del districte d’Achham.

Se’n beneficia tota la comunitat, però està especialment pensada i dirigida a nenes i dones que a Nepal, i en aquest districte en particular, pateixen una discriminació molt extrema pel sol fet de ser dones.

Mireu la Galeria (**) i els Detalls/Contacte.

____________________________________________________

(**) A la Galeria-web no estan totes les obres exposades, i alguna que està a la Galeria-web pot no estar exposada.