Categories
Inici

ART – Exposició d’obra gràfica original, i pòsters d’edició limitada

Bona part de la recaptació serà a benefici de l’Associació declarada d’Utilitat Pública be artsy (*).

Del 10 de gener al 5 de febrer 2024. A la Qperativa, Plaça Gran, 23, Ripoll (Girona). De dilluns a divendres, de 9h a 21h. Dissabtes, de 9h a 22h. Diumenge tancat.

Nota posterior, que s’anirà actualitzant. VENUTS: Pòster limitat i puntual de l’obra ‘The poet’s walking’ (editat del Polígrafa) de l’artista Josep Guinovart (36 €, donació íntegra a be artsy.) I pòster similar pel que fa a l’edició, d’Albert Ràfols-Casamada (30€, id.). Es disposa d’obres dels artistes esmentats, de mols altres. I no només pòsters limitats i acreditats. També obra gràfica original amb certificat de compra en subhasta.

És una part d’un mini col·lecció. Surten sense preu. Es consideraran totes i cadascuna de les ofertes que els donants que vulguin adquirir, facin per una obra (us podeu sorprendre). Sylvaner considerarà quin import és acceptable, i la part de cada adquisició que serà donada a l’associació. Donem atenció personalitzada, i ampliem informació a qui ho demani.

La part de l’import donada a l’Associació, per l’adquisició d’una obra, serà feta en nom de la persona que l’adquireix, i podrà desgravar la donació, del seu l’IRPF (veure pàgina de detalls/contacte).

(*) beartsy.org, associació sense ànim de lucre, co-fundada per la ripollesa (de Campdevànol) Clara G. O., que és l‘actual presidenta i coordinadora de projectes, està inscrita al registre d’ONG pel Desenvolupament, és entitat d’Utilitat Pública; tot i ser una associació petita, però que treballa des del 2017, la seva metodologia ha rebut el reconeixement de les autoritats corresponents de Nepal, on treballa, especialment a la zona, rural, del districte d’Achham.

Se’n beneficia tota la comunitat, però està especialment pensada i dirigida a nenes i dones que a Nepal, i en aquest districte en particular, pateixen una discriminació molt extrema pel sol fet de ser dones.

Mireu la Galeria (**) i els Detalls/Contacte.

____________________________________________________

(**) A la Galeria-web no estan totes les obres exposades, i alguna que està a la Galeria-web pot no estar exposada.

Categories
Notícies

L’exposició, a notícies

A be artsy: ARTISTES MOLT RECONEGUTS ‘VISITEN’ LA VILA DE RIPOLL (GIRONA), A BENEFICI DE BE ARTSY, EN UN EXPOSICIÓ. TAMBÉ ONLINE

A l’Ajuntament de Ripoll: Exposició d’obra gràfica original, i pòsters d’edició limitada

Categories
Contacte, i més per saber

Contacte / Detalls

Ens expliquem: no es tracta d’una subhasta. No s’estableix un preu. Ni preu de sortida. La primera oferta que sigui acceptable, raonable, (com dèiem us podeu portar alguna sorpresa : ), serà definitiva.

Un cop acceptada, la persona compradora podrà pagar i retirar l’obra abans de la finalització de l’exposició.

Les persones compradores podran fer l’adquisició in situ, o si es prefereix, fer una transferència bancària i pot ser enviada de forma protegida, en tub rígid o de manera plana, si no és gran, per UPS (s’haurà d’aportar nom i adreça, també telèfon i correu electrònic (per ús de l’empresa de transport, i per de disposar d’un número de seguiment de l’enviament). S’afegiran al cost, les despeses d’enviament, segur i protegit, però d’un import molt raonable.

En principi s’adquireixen sense marc. Algunes obres tenen Certificat de compra en subhasta. S’adjuntarà. En altres casos, qualsevol informació que acrediti l’obra, la seva procedència, etc, també serà adjuntada, si la persona que adquireix una obra ho sol·licita.

Formes de contacte:

correu electrònic a admin@sylvaner.cat, o missatge whatsapp o telegram, número 648 51 35 91

Atendrà Josep

Els pagaments /donacions podran ser per transferència bancària a c/c del banc ING…. O in situ, és clar.

Les persones que vulguin desgravar de l’IRPF l’import de la part aportada a l’Associació be artsy, que aportarà a Hisenda, per desgravar en l’IRPF, la donació, pel procediment corresponent que l’associació ja tramita. Per necessitats burocràtiques, hauran d’aportar: Nom complet, adreça, DNI (i millor telèfon i correu electrònic).

Hi ha en l’exposició obres (obra gràfica original: litografies, gravats, pòsters d’edició limitada i acreditats) de:

Miquel Barceló, Joan Hernández Pijoan, Perico Pastor, Joan Miró, Maria Girona, Albert Ràfols Casamada, Lola Anglada, Pablo Picasso, Montserrat Gudiol, Antoni Tàpies, Eduardo Arranz-Bravo, Josep Guinovart, J-J. Tharrats, Josep Subirachs, Keith Haring, Marc Rothko, Paul Klee, entre altres artistes.

Algunes de les obres tenen Certificat de compra en subhasta, informació addicional… En parlem! Gràcies!

John Berger La Virreina

Parafrasejant John Berger, gran escriptor de ficció, assagista i crític d’art, activista, i ell mateix, artista plàstic en ocasions:
‘Importa nom, etiquetes, valor… què importa de veritat? Importa la relació d’emoció i de raó que s’estableix entre l’espectador d’una obra d’art i l’artista, a través de l’obra, sobretot – i també el context i el moment.’ Recomanem, al respecte, el breu i magnífic assaig: ‘Algunos pasos hacia una teoria de lo visible’, de John Berger.

BERGER, John-Algunos Pasos Hacia Una Pequeña Teoría Sobre Lo Visible

En parlem!

Categories
Galeria

Galeria

Eduardo Arranz-Bravo (fotos 4 i 5) i Eduardo Arranz-Bravo i Rafael Bartolozzi (fotos 1 a 3): litografies signades a llapis i numerades x/125 o x/150) Artistes molt significatius del neofigurativisme i surrealisme de la segona meitat del XX. Mides sobre 73 x 55 cm.

Pòster litogràfic acreditat, i una litografia, de Joan Miró. Litografia 1, 73×54 cm (VENUT); 2, Litografia original,

Dues litografies petites (27 x 21 cm): ‘Lisístrata,’d’Aristòfanes’, de Pablo Picasso. Lisístrata, una comèdia de fa més de 2400 anys, d’Aristòfanes:

Lisístrata ha tingut una idea genial per a acabar amb la guerra: convèncer la resta de gregues d’iniciar una vaga de sexe per tal de forçar els homes a negociar la pau. Les dues litografies mostren ‘dues cares de la mateixa moneda’: Lisístrata liderant, i pensadors, ambaixadors, pensant una solució. Va ser una comèdia d’un èxit extraordinari, en el marc de l’anomenada ‘vella comèdia’ grega.